Wie zijn wij

Dit vinden wij eigenlijk het meest belangrijke onderdeel van deze website. Want met ons heeft u tenslotte direct te maken. Wij willen graag samen met u optrekken in de ontwikkeling van uw onderneming.

Voor ons staat het vast dat dit alleen effectief kan wanneer er een goede relatie is tussen u en ons.

Daarom stellen wij ons kort aan u voor zodat u alvast een klein beetje weet met wie u te maken heeft.

Michel Matena is sinds de oprichting werkzaam bij M2E. Michel is gespecialiseerd in de loonbelasting. Verder houdt hij zich bezig met arbeidsrecht, inkomsten- en vennootschapsbelasting, BTW en verder met alles wat ook maar enig raakvlak heeft met deze vakgebieden.

 

Michel woont al jaren samen met Monique en heeft een zoon: Mike. De grootste hobby van Michel is reizen, liefst zo ver weg als maar mogelijk is. Hij houdt van obstacle runs en hecht veel waarde aan de 3e helft bij de Papendrechtse Korfbal Club P.K.C., waar M2E al jaren lid is van de businessclub.

 

Voor vragen:

michel.matena@m2ebv.nl

Per 1 juli 2012 heeft Anthon Verhaar zich bij M2E aangesloten. Anthon is een fiscaal expert met een universitaire opleiding en is een kei in het adviseren van zijn relaties. Samen met zijn vrouw Ingeborg en zijn dochters Dide, Amelie en Nomi woont Anthon in Alblasserdam.

 

Anthon houdt van hardlopen en wielrennen en maakt daar heel wat kilometers mee. Anthon rent en fietst regelmatig voor het goede doel, daar houden we van!

 

Voor vragen:

anthon.verhaar@m2ebv.nl

Ook Esther Stuij is al sinds de beginjaren een vaste waarde binnen M2E. Esther is een administratieve duizendpoot en tevens Exact-expert die al vele klanten blij heeft gemaakt met haar administratieve ondersteuning. Esther is een echt familiemens, is getrouwd met Dennis en heeft 2 kinderen: Emy en Zev.

 

In de winter gaat zij het liefst naar Frankrijk of Oostenrijk of ergens anders waar veel sneeuw ligt om daar te skiën en te snowboarden en in de zomer kampeert ze graag. Verder houdt ze van klussen en verbouwen. Heel bijzonder. 

 

Voor vragen:

esther.stuij@m2ebv.nl

Amber Koning Kars is sinds augustus 2017 werkzaam bij M2E. Amber is begonnen als MBO stagiaire; M2E is ook een erkend leerbedrijf. Na haar stage heeft ze kort als oproepkracht haar steentje bijgedragen en ondertussen is ze alweer een paar jaar volwaardig medewerker en aanspreekpunt van onze klanten.

 

Na een drukke dag vindt Amber haar rust tijdens het wandelen in de natuur, lekker mindful dus. Amber houdt naast het luisteren van muziek ook van vakantie. Haar favoriete vakantieland is Kroatië en daarnaast wil ze in de toekomst nog veel meer van de wereld ontdekken. Een festival hier of een concert daar; grote kans dat je Amber tegenkomt (als ze niet zit te Netflixen dan).

 

Voor vragen:

amber.koningkars@m2ebv.nl

 


Sinds 1 september 2020 werkt Anne Vlot bij M2E. Aan ambitie geen gebrek; naast zijn werk volgt hij de studie Accountancy in deeltijd in Breda. Anne houdt zich bij M2E vooral bezig met het samenstellen van jaarrekeningen en het verwerken van administraties.

 

Anne is geboren en getogen in Hardinxveld-Giessendam. Hij houdt van gezelligheid en is vaak te vinden bij familie of vrienden. In zijn vrije tijd is hij graag buiten. Ook het boerderijleven is Anne niet onbekend; hij woont op een groot erf en heeft diverse dieren die hij verzorgt.

 

Voor vragen:

anne.vlot@m2ebv.nl

Bezoekadres

M2E Administratie en Advies BV

Ketelweg 33a

3356 LD Papendrecht

 

078 615 08 50

Postadres

M2E Administratie en Advies BV

Postbus 1205

3350 CE Papendrecht