Wie zijn wij

Dit vinden wij eigenlijk het meest belangrijke onderdeel van deze website. Want met ons heeft u tenslotte direct te maken. Wij willen graag samen met u optrekken in de ontwikkeling van uw onderneming.

Voor ons staat het vast dat dit alleen effectief kan wanneer er een goede relatie is tussen u en ons.

Daarom stellen wij ons kort aan u voor zodat u alvast een klein beetje weet met wie u te maken heeft.

Michel Matena is sinds de oprichting werkzaam bij M2E. Michel is gespecialiseerd in de loonbelasting. Verder houdt hij zich bezig met arbeidsrecht, inkomsten- en vennootschapsbelasting, BTW en verder met alles wat ook maar enig raakvlak heeft met deze vakgebieden.

 

Michel woont al jaren samen met Monique en heeft een zoon: Mike. De grootste hobby van Michel is reizen, liefst zo ver weg als maar mogelijk is. Hij houdt van obstacle runs en hecht veel waarde aan de 3e helft bij de Papendrechtse Korfbal Club P.K.C., waar M2E al jaren lid is van de van de businessclub.

 

Voor vragen:

michel.matena@m2ebv.nl

Per 1 juli 2012 heeft Anthon Verhaar zich bij M2E aangesloten. Anthon is een fiscaal expert met een universitaire opleiding en is een kei in het adviseren van zijn relaties. Samen met zijn vrouw Ingeborg en zijn dochters Dide, Amelie en Nomi woont Anthon, als enige M2E-er, niet in Papendrecht. Hij geeft de voorkeur aan Alblasserdam.

 

Anthon houdt van wielrennen en dan niet alleen van kantoor en weer naar huis, nee het liefst pikt ie een paar colletjes van de buitencategorie mee. Anthon fietst regelmatig voor het goede doel, daar houden we van!

 

Voor vragen:

anthon.verhaar@m2ebv.nl

Ook Esther Stuij is al sinds de beginjaren een vaste waarde binnen M2E. Esther is een administratieve duizendpoot en tevens Exact-expert die al vele klanten blij heeft gemaakt met haar administratieve ondersteuning. Esther is een echt familiemens, is getrouwd met Dennis en heeft 2 kinderen: Emy en Zev.

 

In de winter gaat zij het liefst naar Frankrijk of Oostenrijk of ergens anders waar veel sneeuw ligt om daar te skiën en te snowboarden en in de zomer kampeert ze graag. Verder houdt ze van klussen en verbouwen. Heel bijzonder. 

 

Voor vragen:

esther.stuij@m2ebv.nl

Evelien Lousberg is sinds augustus 2015 de nieuwste aanwinst van M2E. Evelien houdt van aanpakken en heeft een uitstekende instelling. Is er behoefte aan administratieve ondersteuning? Zij staat graag voor u klaar en regelt het tot in de puntjes. Haar klanten zijn daar ook maar wat blij mee.

 

Evelien is geboren en getogen in Papendrecht en heeft een stoere dochter: Yara. Ze is een echte dierenvriend en houdt, net als Michel, van het maken van verre reizen en van Netflix natuurlijk.

 

Voor vragen:

evelien.lousberg@m2ebv.nl


Bezoekadres

M2E Administratie en Advies BV

Ketelweg 33a

3356 LD Papendrecht

 

078 615 08 50

Postadres

M2E Administratie en Advies BV

Postbus 1205

3350 CE Papendrecht